loader image
Sewa X70

Sewa X70 – Harga Murah Serendah RM183

Pemanduan yang seronok datang dari kenderaan yang selesa. Sudah pastinya Sewa X70 ini menjadi SUV Pilihan Rakyat Malaysia untuk membawa ahli keluarga dan rakan taulan untuk bercuti dan berjalan nak nak lagi di musim perayaan. Juga tidak dilupakan warga korporat yang datang ke Kuala Lumpur bagi menghadiri mesyuarat dan acara penting. Pastinya inginkan pengangkutan Sewa X70 yang selesa, jimat perbelanjaan serta mengurangkan kos perjalanan bagi sesuatu pemanduan.

Sewa X70

Kami merupakan syarikat yang menyediakan perkhidmatan Sewa Kereta X70 kepada semua warga Lembah Klang , Klia, Putrajaya, Cyberjaya dan sekitar Kuala Lumpur. Kami merupakan salah satu syarikat terawal dalam penyediaan perkhidmatan Sewa X70 yang telah bermula operasi sejak 2014 lagi. Syarikat kami telah berkembang pesat dari masa ke semasa sehingga ke tahun ini dan telah menambah baik mutu perkhidmatan bagi memberikan servis terbaik kepada pelanggan-pelanggan kami. Anda juga boleh layari laman web rasmi Mkaz Car Rental dan membuat carian Sewa Kereta X70 bagi mendapatkan maklumat lanjut mengenai syarikat dan perkhidmatan yang kami sediakan. Sila klik link ni untuk maklumat lanjut tentang Sewa X70.

Pelanggan Sewa X70

Kami berpengalaman lebih 8 tahun di dalam perniagaan ini dan memberi khidmat servis kepada lebih 10,000 pelanggan yang menggunakan perkhidmatan Kereta Sewa X70 dan rata-rata mereka berpuas hati dengan servis yang diberikan. Pelanggan kami juga terdiri dari keluarga, pelancong dalam dan luar negara, syarikat korporat dan badan-badan kerajaan.

Harga Sewa X70

Dalam memberi khidmat nasihat berkenaan Kereta Sewa X70  kepada para pelanggan,kami amat mementingkan perkhidmatan mesra pelanggan supaya pelanggan berasa selesa dan tidak ragu-ragu. Kepercayaan pelanggan amat kami hargai.

Rent X70

Jenis Kereta

Perkhidmatan Sewa X70 ini didatangkan dengan transmisi automatik sahaja. Harga Sewa X70 boleh di dapati di website rasmi kami di Car Rental X70. Selain itu, kami di MKAZ Car Rental juga menawarkan pelbagai jenis dan variasi kenderaan untuk disewa seperti:

Sewa Kereta Proton X70

Kelebihan Memilih Sewa X70

Sewa Proton X70

Anda pasti menginginkan percutian atau perjalanan yang tenang dan mendamaikan. Semasa menikmati percutian anda, anda tidak perlu pening kepala tentang harga teksi, jadual perjalanan yang padat atau letih menunggu di hentian bas. Bercuti ni- Kita hanya nak meneroka dan menikmati masa yang ada.

Dengan menempah Sewa X70, ianya membolehkan anda mengunjungi tempat-tempat peranginan, beli belah atau menikmati makanan di restoran dengan pemandangan yang terindah, yang kadang kala mustahil kalau nak menaiki teksi atau bas. Malah, tiada yang lebih baik daripada kereta sewa yang menanti anda di pintu keluar lapangan terbang atau di stesen keretapi. Tentunya banyak kos perjalanan yang boleh dijimatkan dengan menempah kereta sewa. Kerana itu, Sewa Kereta X70 menawarkan:

 1. Harga yang Murah dan berpatutan.
 2. Diskaun untuk sewaan yang lama.
 3. Penghantaran kereta ke sekitar kuala lumpur atau ke tempat anda.
 4. Kebanyakan kereta baru
 5. Penyelenggaraan kereta di jaga
 6. Kereta bersih dan disanitasi
 7. Kami terima “debit and credit card”

Waktu Operasi

Waktu operasi syarikat adalah bermula 9.00 pagi – 9.00 malam setiap hari. Sebarang urusan rasmi hanya dilakukan pada waktu pejabat sahaja.

Makluman ketika tempoh PKP/PKPD/PPN:

Waktu operasi syarikat adalah bermula dari 9.00 pagi sehingga 8 malam sahaja. Untuk urusan penerimaan serta penyerahan kembali kenderaan perlu dilakukan di dalam tempoh waktu operasi syarikat.

Kawasan Liputan Kami:

Sila klik link dibawah untuk maklumat lanjut:

 1. Sewa X70 Kl
 2. Sewa X70 Shah Alam
 3. Kereta Sewa X70 Kuala Lumpur
 4. Sewa Kereta X70 Klia
 5. Sewa X70 Klia2
 6. Sewa X70 Damansara
 7. Sewa X70 Bangi
 8. Sewa X70 Kajang
 9. Sewa x70 Cheras
 10. Sewa X70 Subang
 11. Kereta Sewa X70 Nilai

Lokasi

Mkaz Car Rental beroperasi di alamat berikut:

Nama: Sewa X70 – Mkaz Car Rental

Waze: Sewa Kereta Murah X70

SOP Covid-19

Kami mengutamakan keselamatan serta keselesaan anda sebelum ,semasa dan selepas penyewaan bersama MKAZ Car Rental. Oleh itu, langkah-langkah berikut diambil bagi memastikan kenderaan sentiasa disanitasi dan dibersihkan bagi setiap penyewaan baru.

Kereta Sewa Vios Tempah Kereta Sewa Vios

Sewa Vios Murah Sewa Kereta Vios Murah

Cara Buat Tempahan Khidmat Sewa X70

Kami juga telah mengembangkan perkhidmatan Sewa Proton X70  ini di sekitar Putrajaya dan Kawasan sekitar yang berdekatan .Memandangkan permintaan pelanggan yang semakin memberangsangkan. Harga perkhidmatan untuk Khidmat Kereta Sewa X70 ini ditawarkan kepada pelanggan dijamin Murah dan berpatutan. Pelbagai variasi model kereta juga disediakan mengikut permintaan pelanggan.

Tempahan kini lebih mudah dan menjimatkan masa dengan hanya klik di website rasmi Sewa X70 . Anda boleh membuat pilihan kenderaan mengikut hari, masa dan kenderaan pilihan anda! Say YES to paperless!

 • Pilih Tarikh & Masa
 • Pilih Kenderaan
 • Pilih Add On
 • Masukkan detail penyewa
 • Buat Pembayaran.
  Sewa Kereta Cyberjaya
 • Pengambilan kereta

Penghantaran Kereta Ke Tempat Anda

Kami menawarkan perkhidmatan penghantaran ke pintu rumah anda mengikut terma dan syarat. Namun, tiada penghantaran dibuat sekiranya tarikh atau masa yang ditempah adalah ‘peak hour’ atau ‘peak season’.

 • Pejabat Mkaz Car Rental
 • Sekitar Bangi.
 • Putrajaya Sentral
 • Lembah Klang
 • Kuala Lumpur

Kereta Sewa X70 Kl

 • Klia dan Klia2

Sewa X70 Kl

 • Penghantaran kereta ke rumah anda juga disediakan (mengikut terma dan syarat)

Terma & syarat penghantaran kereta adalah seperti yang berkenaan:

 1. Penghantaran disediakan pada waktu pejabat sahaja. Tiada penghantaran disediakan sewaktu “peak hour”.
 2. Caj penghantaran kereta ini perlu dibuat bersama pembayaran sewa kereta semasa pelanggan membuat tempahan di website.

Deposit

Tiada deposit diperlukan. Tertakluk terma dan syarat.

Diskaun Istimewa Buat Anda !

Hubungi Sewa Proton X70 segera untuk dapatkan harga istimewa anda

Website : www.mkazcarrental.com

Facebook : Sewa X70

Instagram : Sewa Kereta X70

“KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI”


Share this post

Get Promo Code

On Your First Booking

Get Promo Code

on your First Booking