loader image
Sewa Alphard

Sewa Alphard – Harga PROMOSI Serendah RM300

Pemanduan yang seronok datang dari kenderaan yang selesa. Sudah pastinya Kereta Sewa Alphard ini menjadi MPV Pilihan Rakyat Malaysia untuk membawa ahli keluarga dan rakan taulan untuk bercuti dan berjalan nak nak lagi di musim perayaan. Interior dalaman serta kelengkapan android TV menjadi tarikan anak-anak untuk menonton kartun kegemaran mereka di sepanjang perjalanan. Tak ade la boring sangat kan? Anak anak pun suka.

Sewa Alphard

Juga tidak dilupakan warga korporat yang datang ke Kuala Lumpur bagi menghadiri mesyuarat dan acara penting. Pastinya inginkan pengangkutan yang mampu memuatkan kapisiti penumpang sehingga 7 orang. Jimat perbelanjaan serta mengurangkan kos perjalanan bagi sesuatu pemanduan.

Kelebihan Sewa Kereta Alphard

Kereta Sewa Alphard

 • Harga Berpatutan – Sewaan Serendah RM300 sehari bagi sewaan bulanan.
 • Penghantaran Ke Tempat Anda – Kami menyediakan perkhidmatan penghantaran ke rumah anda.
 • Smart Tag – Sewaan smart tag bagi kemudahan anda di lebuhraya
 • Tinted Gelap – MPV Ekslusif dan privasi
 • Bersih – Amalan kebersihan tahap maksima bagi keselesaan para pelanggan
 • Jimat Minyak – Sangat sesuai bagi perjalanan ‘long-distance’ dengan menggunakan minyak Petrol.
 • Kenderaan dijaga rapi – Kami sentiasa memastikan kereta diselenggara dengan baik 
 • Model Baru – Kereta Sewa Alphard yang baru 
 • Sewa Kereta Alphard
 • Tiada “security deposit”
 • Unlimited Milage

Testimoni Pelanggan

Kami berpengalaman lebih 9 tahun di dalam perniagaan ini dan memberi khidmat servis kepada lebih 10,000 pelanggan yang menggunakan perkhidmatan Sewa Alphard dan rata-rata mereka berpuas hati dengan servis yang diberikan. Pelanggan kami juga terdiri dari keluarga, pelancong dalam dan luar negara, syarikat korporat dan badan-badan kerajaan.

Sewa Toyota Alphard

Dalam memberi khidmat Sewa Alphard Murah kepada para pelanggan, kami amat mementingkan perkhidmatan mesra pelanggan supaya pelanggan berasa selesa dan tidak ragu-ragu. Kepercayaan pelanggan amat kami hargai.

Lokasi Sewa Alphard

Kawasan Penghantaran Kereta Sewa Alphard Meliputi Sekitar Lembah Klang Dan Negeri Sembilan seperti Sewa Kereta Kuala Lumpur, Kereta Sewa Dengkil, Kereta Sewa Murah Putrajaya, Kereta Sewa Klia2, Sewa Kereta Klia, Kereta Sewa Cheras, Sewa Kereta Sepang, Kereta Sewa Subang, Sewa Kereta Bangi, Kereta Sewa Kajang, Kereta Sewa Serdang, Kereta Sewa Seri Kembangan dan Kereta Sewa Di Cyberjaya.

Jenis Kenderaan Lain Untuk Disewa

Anda boleh rujuk senarai kenderaan lain di sini Sewa Alphard

Kereta Sewa Axia, Kereta Sewa Myvi, Kereta Sewa Saga, Kereta Sewa Bezza, Kereta Sewa Vios, Kereta Sewa Starex, Kereta Sewa Alza, Kereta Sewa Exora, Sewa 4×4, Sewa X70, Sewa Vellfire

Waktu Operasi Kereta Sewa Alphard

Waktu operasi kami adalah dari 9 pagi hingga 5.00 petang dan hanya boleh membenarkan pelanggan dengan temu janji atau tempahan di laman web untuk berada di premis kami. Harap maklum bahawa pejabat kami ditutup untuk Solat Jumaat pada setiap Jumaat dari jam 12.30 tengah hari hingga 2 petang. Sebarang pengambilan atau pemulangan akan disambung semula selepas waktu tersebut.

Untuk lapangan terbang KLIA dan KLIA2, kami telah melanjutkan operasi kami dari 9 pagi hingga 1.30 pagi.

 

Diskaun Istimewa Buat Anda !

Hubungi Sewa Kereta Alphard segera untuk dapatkan harga istimewa anda

Website : Kereta Sewa Alphard

Facebook : Kereta Sewa Alphard

Instagram : Sewa Alphard

“KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI”

Share this post

car rental malaysia

Get Promo Code

On Your First Booking

Get Promo Code

on your First Booking