loader image
Kereta Sewa KLIA

Kereta Sewa KLIA – Promosi Serendah RM54/Hari

Mkaz Car Rental merupakan syarikat yang menyediakan perkhidmatan syarikat Sewa Kereta Klia kepada semua pelancong di KLIA dan warga Sepang. Kami merupakan salah satu syarikat bumiputra dalam penyediaan perkhidmatan Kereta Sewa KLIA yang telah bermula operasi sejak 2014 lagi.

Syarikat kami telah berkembang pesat dari masa ke semasa sehingga ke tahun ini dan telah menambah baik mutu perkhidmatan bagi memberikan servis terbaik kepada pelanggan-pelanggan kami. Anda juga boleh layari Mkaz Car Rental di Kereta Sewa KLIA bagi mendapatkan maklumat lanjut mengenai syarikat dan perkhidmatan yang kami sediakan.

Kami juga telah mengembangkan perkhidmatan ini di sekitar Kereta Sewa KLIA2 dan kawasan sekitar yang berdekatan Sepang, Nilai dan Cyberjaya memandangkan permintaan pelanggan yang semakin memberangsangkan. Harga perkhidmatan untuk Sewa Kereta KLIA ini ditawarkan kepada pelanggan dijamin Murah dan berpatutan. Pelbagai variasi model kereta juga disediakan mengikut permintaan pelanggan.

Pelanggan Kereta Sewa KLIA

Kami berpengalaman lebih 8 tahun di dalam perniagaan ini dan memberi khidmat servis kepada lebih 10,000 pelanggan yang menggunakan perkhidmatan Kereta Sewa Murah KLIA dan rata-rata mereka berpuas hati dengan servis yang diberikan. Pelanggan kami juga terdiri dari keluarga, pelancong dalam dan luar negara, syarikat korporat dan badan-badan kerajaan.

Kereta Sewa Klia

Sewa Kereta Klia

Kereta Sewa Klia Murah

Dalam memberi khidmat nasihat berkenaan kereta sewa pandu sendiri kepada para pelanggan, kami amat mementingkan perkhidmatan mesra pelanggan supaya pelanggan berasa selesa dan tidak ragu-ragu. Kepercayaan pelanggan amat kami hargai. Sila klik Link Sewa Kereta Klia2

Kereta Sewa Area Klia

Jenis Sewa Kereta Klia

Perkhidmatan Sewa Kereta Klia ini didatangkan dengan transmisi automatik sahaja bagi model kereta seperti:

Kereta Sewa Di Klia

Buat masa ini, Kami tidak menyediakan kereta jenis transmisi manual.

Kelebihan Kereta Sewa Klia

Anda pasti menginginkan percutian atau perjalanan yang tenang dan mendamaikan. Semasa menikmati percutian anda, anda tidak perlu pening kepala tentang harga teksi, jadual perjalanan yang padat atau letih menunggu di hentian bas. Bercuti ni- Kita hanya nak meneroka dan menikmati masa yang ada.

Dengan menempah kereta sewa, ianya membolehkan anda mengunjungi tempat-tempat ‘famous’, beli belah atau menikmati makanan di restoran dengan pemandangan yang terindah, yang kadang kala mustahil kalau nak menaiki teksi atau bas. Malah, tiada yang lebih baik daripada kereta sewa yang menanti anda di pintu keluar lapangan terbang atau di stesen keretapi. Tentunya banyak kos perjalanan yang boleh dijimatkan dengan menempah kereta sewa. Kerana itu, Kereta Sewa Klia2 menawarkan:

  1. Harga yang Murah dan berpatutan.
  2. Diskaun untuk sewaan yang lama.
  3. Penghantaran kereta ke KLIA, KLIA 2 atau ke tempat anda.
  4. Kebanyakan kereta baru

kereta sewa murah klia klia2

5. Penyelenggaraan kereta di jaga

6. Kereta bersih dan disanitasi

kereta sewa sepang klia

7. Kami terima “debit and credit card”

Waktu Operasi

Waktu operasi kami adalah dari 9 pagi hingga 9.00 malam dan hanya boleh membenarkan pelanggan dengan membuat temu janji atau tempahan di laman web untuk berada di premis kami. Harap maklum bahawa pejabat kami ditutup untuk Solat Jumaat pada setiap Jumaat dari jam 12.30 tengah hari hingga 2 petang. Sebarang pengambilan atau pemulangan akan disambung semula selepas waktu tersebut.

Untuk lapangan terbang KLIA dan KLIA2, kami telah melanjutkan operasi kami dari 9 pagi hingga 1.30 pagi.

Kawasan Liputan Kami:

Antara kawasan penghantaran kami adalah Kereta Sewa Salak TinggiSewa Kereta Seri Kembangan, Kereta Sewa Puchong, Kereta Sewa Dengkil, Kereta Sewa Putrajaya, Sewa Kereta Cyberjaya, Sewa Kereta KLIA2, Sewa Kereta Sepang, Kereta Sewa Salak Tinggi, Kereta Sewa Nilai, Kereta Sewa Subang, Sewa Kereta Bangi, Kereta Sewa Kajang, Kereta Sewa Cheras, Kereta Sewa Kuala Lumpur

Lokasi

Mkaz Car Rental beroperasi di alamat berikut:

Nama: Kereta Sewa Klia & Klia2Mkaz Car Rental

Waze: Kereta Sewa KLIA

SOP Covid-19

Kami mengutamakan keselamatan serta keselesaan anda sebelum ,semasa dan selepas penyewaan bersama Kereta Sewa Klia. Oleh itu, langkah-langkah berikut diambil bagi memastikan kenderaan sentiasa disanitasi dan dibersihkan bagi setiap penyewaan baru.

Sewa Kereta KliaSenarai Syarikat Kereta Sewa Klia

Sewa Kereta Murah Di KliaKlia Car Rental

Cara Buat Tempahan Kereta Sewa Di KLIA

Tempahan kini lebih mudah dan menjimatkan masa dengan hanya klik di website rasmi Sewa Kereta di KLIA . Anda boleh membuat pilihan kenderaan mengikut hari, masa dan kenderaan pilihan anda! Say YES to paperless!

 • Pilih Tarikh & Masa
 • Pilih Kenderaan
 • Pilih Add On
 • Masukkan detail penyewa
 • Buat Pembayaran.
  Sewa Kereta Cyberjaya
 • Pengambilan kereta.

Penghantaran Kereta Ke Tempat Anda

Kami menawarkan perkhidmatan penghantaran ke pintu rumah anda mengikut terma dan syarat. Namun, tiada penghantaran dibuat sekiranya tarikh atau masa yang ditempah adalah ‘peak hour’ atau ‘peak season’.

 • Pejabat Mkaz Car Rental
 • Putrajaya Sentral

Kereta Sewa Murah Di KliaSewa Kereta Klia

 • Klia dan Klia2

Rental Car KliaRent A Car Klia

 • Penghantaran kereta ke rumah anda juga disediakan (mengikut terma dan syarat)

Terma & syarat penghantaran kereta adalah seperti yang berkenaan:

 1. Penghantaran disediakan pada waktu pejabat sahaja. Tiada penghantaran disediakan sewaktu “peak hour”.
 2. Caj penghantaran kereta ini perlu dibuat bersama pembayaran sewa kereta semasa pelanggan membuat tempahan di website.

Deposit

Tiada deposit diperlukan. Tertakluk terma dan syarat.

Promosi Khas Untuk Anda !

Hubungi KLIA Kereta Sewa segera untuk dapatkan harga istimewa anda

Website : www.mkazcarrental.com

Facebook : Kereta Sewa Klia

Instagram : Kereta Sewa Murah KLIA

“KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI”

Share this post

car rental malaysia

Get Promo Code

On Your First Booking

Get Promo Code

on your First Booking