loader image
Kereta Sewa Bangi

Kereta Sewa Vios – Nikmati Penjimatan Sehingga 50%,Tempah Sekarang!

Kereta Sewa Vios merupakan syarikat yang menyediakan perkhidmatan Sewa Kereta kepada semua warga Lembah Klang , Klia, Putrajaya, Cyberjaya dan sekitar Kuala Lumpur. Kami merupakan salah satu syarikat terawal dalam penyediaan perkhidmatan Sewa Kereta Vios yang telah bermula operasi sejak 2014 lagi. Syarikat kami telah berkembang pesat dari masa ke semasa sehingga ke tahun ini dan telah menambah baik mutu perkhidmatan bagi memberikan servis terbaik kepada pelanggan-pelanggan kami. Anda juga boleh layari laman web rasmi Mkaz Car Rental dan membuat carian Kereta Sewa Vios bagi mendapatkan maklumat lanjut mengenai syarikat dan perkhidmatan yang kami sediakan.

Pelanggan Kereta Sewa Toyota Vios

Kami berpengalaman lebih 8 tahun di dalam perniagaan ini dan memberi khidmat servis kepada lebih 10,000 pelanggan yang menggunakan perkhidmatan Sewa Kereta Vios Murah dan rata-rata mereka berpuas hati dengan servis yang diberikan. Pelanggan kami juga terdiri dari keluarga, pelancong dalam dan luar negara, syarikat korporat dan badan-badan kerajaan.

Kereta Sewa Vios Murah

Kereta Sewa Toyota Vios KL

Dalam memberi khidmat nasihat berkenaan kerete sewa pandu sendiri kepada para pelanggan,kami amat mementingkan perkhidmatan mesra pelanggan supaya pelanggan berasa selesa dan tidak ragu-ragu. Kepercayaan pelanggan amat kami hargai.

Sewa Kereta Vios Murah KL

Jenis Kereta

Perkhidmatan Kereta Sewa Vios ini didatangkan dengan transmisi automatik sahaja. Harga Sewa Kereta Vios boleh di dapati di website rasmi kami www.mkazcarrental.com. Selain itu, kami di MKAZ Car Rental juga menawarkan pelbagai jenis dan variasi kenderaan untuk disewa seperti:

Sewa Vios Murah KL

Buat masa ini, Perkhidmatan Kereta Sewa Vios tidak menyediakan kereta jenis transmisi manual.

Kelebihan Memilih Sewa Kereta Vios

Anda pasti menginginkan percutian atau perjalanan yang tenang dan mendamaikan. Semasa menikmati percutian anda, anda tidak perlu pening kepala tentang harga teksi, jadual perjalanan yang padat atau letih menunggu di hentian bas. Bercuti ni- Kita hanya nak meneroka dan menikmati masa yang ada.

Dengan menempah Kereta Sewa Vios, ianya membolehkan anda mengunjungi tempat-tempat peranginan, beli belah atau menikmati makanan di restoran dengan pemandangan yang terindah, yang kadang kala mustahil kalau nak menaiki teksi atau bas. Malah, tiada yang lebih baik daripada kereta sewa yang menanti anda di pintu keluar lapangan terbang atau di stesen keretapi. Tentunya banyak kos perjalanan yang boleh dijimatkan dengan menempah kereta sewa. Kerana itu, Kereta Sewa Toyota Vios menawarkan:

 1. Harga yang Murah dan berpatutan.
 2. Diskaun untuk sewaan yang lama.
 3. Penghantaran kereta ke sekitar kuala lumpur atau ke tempat anda.
 4. Kebanyakan kereta baru
 5. Penyelenggaraan kereta di jaga
 6. Kereta bersih dan disanitasi
 7. Kami terima “debit and credit card”

Waktu Operasi

Waktu operasi syarikat adalah bermula 9.00 pagi – 9.00 malam setiap hari. Sebarang urusan rasmi hanya dilakukan pada waktu pejabat sahaja.

Makluman ketika tempoh PKP/PKPD/PPN:

Waktu operasi syarikat adalah bermula dari 9.00 pagi sehingga 8 malam sahaja. Untuk urusan penerimaan serta penyerahan kembali kenderaan perlu dilakukan di dalam tempoh waktu operasi syarikat.

Kawasan Liputan Kami:

Sila klik link dibawah untuk maklumat lanjut:

Antara kawasan liputan kami ialah Kereta Sewa Salak Tinggi, Kereta Sewa Seri Kembangan, Kereta Sewa Nilai, Kereta Sewa Vios Puchong, Kereta Sewa Vios Dengkil, Putrajaya Kereta Sewa Vios, Sewa Vios KLIA, Sewa Vios KLIA 2, Sewa Kereta Vios Puchong, Kereta Sewa Subang, Sewa Kereta Vios Bangi, Kereta Sewa Vios Kajang, Kereta Sewa Vios Kuala Lumpur

Lokasi

Mkaz Car Rental beroperasi di alamat berikut:

Nama: Kereta Sewa ViosMkaz Car Rental

Waze: Sewa Kereta Murah Vios

SOP Covid-19

Kami mengutamakan keselamatan serta keselesaan anda sebelum ,semasa dan selepas penyewaan bersama MKAZ Car Rental. Oleh itu, langkah-langkah berikut diambil bagi memastikan kenderaan sentiasa disanitasi dan dibersihkan bagi setiap penyewaan baru.

Kereta Sewa Vios Tempah Kereta Sewa Vios

Sewa Vios Murah Sewa Kereta Vios Murah

Cara Buat Tempahan Khidmat Sewa Vios

Kami juga telah mengembangkan perkhidmatan Sewa Toyota Vios  ini di sekitar Putrajaya dan Kawasan sekitar yang berdekatan .Memandangkan permintaan pelanggan yang semakin memberangsangkan. Harga perkhidmatan untuk Khidmat Kereta Sewa Vios ini ditawarkan kepada pelanggan dijamin Murah dan berpatutan. Pelbagai variasi model kereta juga disediakan mengikut permintaan pelanggan.

Tempahan kini lebih mudah dan menjimatkan masa dengan hanya klik di website rasmi Sewa Kereta Vios . Anda boleh membuat pilihan kenderaan mengikut hari, masa dan kenderaan pilihan anda! Say YES to paperless!

 • Pilih Tarikh & Masa
 • Pilih Kenderaan
 • Pilih Add On
 • Masukkan detail penyewa
 • Buat Pembayaran.
  Sewa Kereta Cyberjaya
 • Pengambilan kereta

Penghantaran Kereta Ke Tempat Anda

Kami menawarkan perkhidmatan penghantaran ke pintu rumah anda mengikut terma dan syarat. Namun, tiada penghantaran dibuat sekiranya tarikh atau masa yang ditempah adalah ‘peak hour’ atau ‘peak season’.

 • Pejabat Mkaz Car Rental
 • Sekitar Bangi.
 • Putrajaya Sentral
 • Lembah Klang
 • Kuala Lumpur

Kereta Sewa Vios Kuala Lumpur

 • Klia dan Klia2
 • Penghantaran kereta ke rumah anda juga disediakan (mengikut terma dan syarat)

Terma & syarat penghantaran kereta adalah seperti yang berkenaan:

 1. Penghantaran disediakan pada waktu pejabat sahaja. Tiada penghantaran disediakan sewaktu “peak hour”.
 2. Caj penghantaran kereta ini perlu dibuat bersama pembayaran sewa kereta semasa pelanggan membuat tempahan di website.

Deposit

Tiada deposit diperlukan. Tertakluk terma dan syarat.

Diskaun Istimewa Buat Anda !

Hubungi KLIA Kereta Sewa segera untuk dapatkan harga istimewa anda

Website : www.mkazcarrental.com

Facebook : Kereta Sewa Vios 

Instagram : Kereta Sewa Vios

“KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI”

 

 


Share this post

car rental malaysia

Get Promo Code

On Your First Booking

Get Promo Code

on your First Booking