loader image
Kereta Sewa Puchong

Kereta Sewa Puchong – Harga Promosi Serendah RM69 Sehari

Mkaz Car Rental merupakan syarikat yang menyediakan perkhidmatan Kereta Sewa Puchong kepada semua warga kuala lumpur dan lembah klang. Syarikat kami telah berkembang pesat dari masa ke semasa sehingga ke tahun ini dan telah menambah baik mutu perkhidmatan bagi memberikan servis terbaik kepada pelanggan-pelanggan kami. Anda juga boleh layari Mkaz Car Rental di Kereta Sewa Puchong bagi mendapatkan maklumat lanjut mengenai syarikat dan perkhidmatan yang kami sediakan.

Kelebihan Kereta Sewa Puchong

Kereta Sewa Murah Puchong

Dengan menempah kereta sewa, ianya membolehkan anda mengunjungi tempat-tempat ‘famous’, beli belah atau menikmati makanan di restoran dengan pemandangan yang terindah, yang kadang kala mustahil kalau nak menaiki teksi atau bas. Malah, tiada yang lebih baik daripada kereta sewa yang menanti anda di pintu keluar lapangan terbang atau di stesen keretapi. Tentunya banyak kos perjalanan yang boleh dijimatkan dengan menempah kereta sewa. Kerana itu, Kereta Sewa Puchong menawarkan:

 1. Harga Murah dan berpatutan
 2. Tiada “security deposit”
 3. Unlimited Milage
 4. Diskaun untuk sewaan yang lama
 5. Penghantaran kereta ke tempat anda
 6. Kebanyakan kereta baru
 7. Penyelenggaraan kereta di jaga
 8. Kereta bersih dan disanitasi
 9. Kami terima “debit and credit card”

Jenis Kenderaan

Sewa Kereta Puchong

Perkhidmatan Kereta Sewa Murah di Puchong ini didatangkan dengan transmisi automatik sahaja bagi model kereta seperti:

Pelanggan Kereta Sewa Murah Puchong

Kami berpengalaman lebih 8 tahun di dalam perniagaan ini dan memberi khidmat servis kepada lebih 10,000 pelanggan yang menggunakan perkhidmatan Kereta Sewa Murah Puchong dan rata-rata mereka berpuas hati dengan servis yang diberikan. Pelanggan kami juga terdiri dari keluarga, pelancong dalam dan luar negara, syarikat korporat dan badan-badan kerajaan.

 

Kereta Sewa Puchong Prima
Testimoni Kereta Sewa Puchong Prima

Dalam memberi khidmat nasihat berkenaan Sewa Kereta Area Puchong kepada para pelanggan, kami amat mementingkan perkhidmatan mesra pelanggan supaya pelanggan berasa selesa dan tidak ragu-ragu. Kepercayaan pelanggan amat kami hargai.

Kereta Sewa Puchong Utama

 

Kawasan Liputan Kereta Sewa Puchong

Kawasan Penghantaran Sewa Kereta Puchong Meliputi Lembah klang Dan Puchong Seperti:

Sewa Kereta Kuala Lumpur, Kereta Sewa Salak Tinggi, Kereta Sewa Dengkil, Kereta Sewa Nilai, Kereta Sewa Murah Putrajaya, Kereta Sewa Klia2, Sewa Kereta Klia, Sewa Kereta Sepang, Kereta Sewa Subang, Sewa Kereta Bangi, Kereta Sewa Cheras, Kereta Sewa Kajang, Kereta Sewa Serdang, Kereta Sewa Seri Kembangan dan Kereta Sewa Di Cyberjaya.

kereta sewa puchong prima, kereta sewa puchong permai, kereta sewa puchong kinrara, kereta sewa puchong perdana, kereta sewa puchong murah, kereta sewa puchong kinrara puchong selangor, kereta sewa puchong area, kereta sewa alza puchong, kereta sewa area puchong selangor, kereta sewa avanza puchong, kereta sewa auto puchong, van sewa area puchong, kereta sewa alza murah puchong, sewa kereta alphard di puchong, kereta sewa area puchong prima, kereta sewa area puchong, kereta sewa bulanan area puchong, cari kereta sewa puchong, cari kereta sewa area puchong, kereta sewa bandar puchong, sewa kereta bulanan puchong, kereta sewa bukit puchong, kereta sewa bulanan puchong, kereta sewa bandar puteri puchong, van sewa di puchong, kereta, sewa mewah di puchong, kereta sewa di puchong, kereta sewa paling murah di puchong, harga, kereta sewa murah di puchong, sewa kereta mpv murah di puchong, khidmat sewa kereta di puchong, sewa kereta estima puchong, kereta sewa exora murah puchong, sewa kereta exora puchong, sewa kereta puchong, kereta sewa puchong utama, kereta sewa hilux puchong, harga kereta sewa di puchong, kereta sewa hyundai starex di puchong, kereta sewa ikut jam puchong, kereta sewa 24 jam puchong, kereta sewa tanpa lesen puchong, van sewa puchong murah, kereta sewa murah puchong permai, sewa kereta murah puchong, kereta sewa myvi murah puchong, kereta sewa murah puchong prima, kereta sewa myvi puchong, van sewa puchong permai, kereta sewa murah puchong, sewa kereta sebulan puchong, tempat sewa kereta puchong, kereta sewa vios puchong, sewa kereta vellfire puchong, sewa kereta 4x4 puchong

Waktu Operasi 

Waktu operasi kami adalah dari 9 pagi hingga 5.00 petang dan hanya boleh membenarkan pelanggan dengan temu janji atau tempahan di laman web untuk berada di premis kami. Harap maklum bahawa pejabat kami ditutup untuk Solat Jumaat pada setiap Jumaat dari jam 12.30 tengah hari hingga 2 petang. Sebarang pengambilan atau pemulangan akan disambung semula selepas waktu tersebut.

Untuk lapangan terbang KLIA dan KLIA2, kami telah melanjutkan operasi kami dari 9 pagi hingga 1.30 pagi.

Cara Membuat Tempahan Kereta Sewa Puchong

Tempahan kini lebih mudah dan menjimatkan masa dengan hanya klik di website rasmi Sewa Kereta di Puchong . Anda boleh membuat pilihan kenderaan mengikut hari, masa dan kenderaan pilihan anda! Say YES to paperless!

 • Pilih Tarikh & Masa
 • Pilih Kenderaan
 • Pilih Add On
 • Masukkan detail penyewa
 • Buat Pembayaran
 • Pengambilan kereta.

Diskaun Istimewa Buat Anda !

Hubungi Sewa Kereta Puchong segera untuk dapatkan harga istimewa anda

Website : Kereta Sewa Puchong

Facebook : Kereta Sewa Puchong

Instagram : Sewa Kereta Puchong

“KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI”

Share this post

car rental malaysia

Get Promo Code

On Your First Booking

Get Promo Code

on your First Booking