loader image
Kereta Sewa Kuala Lumpur

Kereta Sewa Kuala Lumpur – PROMOSI Harga Serendah RM54/Hari

Mkaz Car Rental merupakan syarikat yang menyediakan perkhidmatan Kereta Sewa Kuala Lumpur kepada semua warga kuala lumpur dan lembah klang. Kami merupakan salah satu syarikat terawal dalam penyediaan perkhidmatan Sewa Kereta Di Kuala Lumpur yang telah bermula operasi sejak 2014 lagi. Syarikat kami telah berkembang pesat dari masa ke semasa sehingga ke tahun ini dan telah menambah baik mutu perkhidmatan bagi memberikan servis terbaik kepada pelanggan-pelanggan kami. Anda juga boleh layari Mkaz Car Rental di Kereta Sewa Murah Kuala Lumpur bagi mendapatkan maklumat lanjut mengenai syarikat dan perkhidmatan yang kami sediakan.

Pelanggan Kereta Sewa Kuala Lumpur

Kami berpengalaman lebih 8 tahun di dalam perniagaan ini dan memberi khidmat servis kepada lebih 10,000 pelanggan yang menggunakan perkhidmatan Kereta Sewa Murah Kuala Lumpur dan rata-rata mereka berpuas hati dengan servis yang diberikan. Pelanggan kami juga terdiri dari keluarga, pelancong dalam dan luar negara, syarikat korporat dan badan-badan kerajaan.

Kereta Sewa Murah Kuala Lumpur
Testimoni Customer Menggunakan Pekhidmatan Sewa Kereta Di Kuala Lumpur

Perkhidmatan Kereta Sewa Kuala Lumpur

Dalam memberi khidmat nasihat berkenaan Sewa Kereta Pandu Sendiri kepada para pelanggan, kami amat mementingkan perkhidmatan mesra pelanggan supaya pelanggan berasa selesa dan tidak ragu-ragu. Kepercayaan pelanggan amat kami hargai.

Kereta Sewa Kl

Jenis Kereta

Perkhidmatan Sewa Kereta Murah di Kuala Lumpur ini didatangkan dengan transmisi automatik sahaja bagi model kereta seperti:

Kereta Sewa Murah Kl

 

Kereta Sewa Perodua Axia, Kereta Sewa Perodua Myvi, Kereta Sewa Proton Saga, Kereta Sewa Perodua Bezza, Kereta Sewa Perodua Alza,Kereta Sewa Proton Exora, Kereta Sewa Toyota Vios, Kereta Sewa Hyundai Starex, Kereta Sewa Toyota Vellfire, Kereta Sewa Toyota Hilux, Sewa Alphard

Buat masa ini, Perkhidmatan Kereta Sewa Kuala Lumpur hanya menyediakan kereta jenis transmisi auto sahaja.

Kelebihan Memilih Sewa Kereta Kuala Lumpur

Anda pasti menginginkan percutian atau perjalanan yang tenang dan mendamaikan. Semasa menikmati percutian anda, anda tidak perlu pening kepala tentang harga teksi, jadual perjalanan yang padat atau letih menunggu di hentian bas. Bercuti ni- Kita hanya nak meneroka dan menikmati masa yang ada.

Dengan menempah kereta sewa, ianya membolehkan anda mengunjungi tempat-tempat peranginan, beli belah atau menikmati makanan di restoran dengan pemandangan yang terindah, yang kadang kala mustahil kalau nak menaiki teksi atau bas. Malah, tiada yang lebih baik daripada kereta sewa yang menanti anda di pintu keluar lapangan terbang atau di stesen keretapi. Tentunya banyak kos perjalanan yang boleh dijimatkan dengan menempah kereta sewa. Kerana itu, Kereta Sewa Kl menawarkan:

  1. Harga yang Murah dan berpatutan.
  2. Diskaun untuk sewaan yang lama.
  3. Penghantaran kereta ke sekitar kuala lumpur atau ke tempat anda.
  4. Kebanyakan kereta baru

Kereta Sewa Murah Kuala Lumpur

5. Penyelenggaraan kereta di jaga

6. Kereta bersih dan disanitasi

7. Kami terima “debit and credit card”

Waktu Operasi

Waktu operasi syarikat adalah bermula 9.00 pagi – 9.00 malam setiap hari. Sebarang urusan rasmi hanya dilakukan pada waktu pejabat sahaja.

Makluman ketika tempoh PKP/PKPD/PPN:

Waktu operasi syarikat adalah bermula dari 9.00 pagi sehingga 8 malam sahaja. Untuk urusan penerimaan serta penyerahan kembali kenderaan perlu dilakukan di dalam tempoh waktu operasi syarikat.

Kawasan Liputan Kami:

Antara kawasan liputan kami adalah seperti Sewa Kereta Sewa Puchong, Kereta Sewa Dengkil, Kereta Sewa Salak Tinggi,  Kereta Sewa Cheras, Kereta Sewa Murah Putrajaya, Kereta Sewa Klia2, Sewa Kereta Klia, Sewa Kereta Sepang, Sewa Kereta Nilai, Kereta Sewa Subang, Sewa Kereta Bangi, Kereta Sewa Kajang, Kereta Sewa Di Cyberjaya

Lokasi

Mkaz Car Rental beroperasi di alamat berikut:

Nama: Kereta Sewa Kuala Lumpur – Mkaz Car Rental

Waze: Perkhidmatan Kereta Sewa Di Kuala Lumpur

SOP Covid-19

Kami mengutamakan keselamatan serta keselesaan anda sebelum, semasa dan selepas penyewaan bersama MKAZ Car Rental. Oleh itu, langkah-langkah berikut diambil bagi memastikan kenderaan sentiasa disanitasi dan dibersihkan bagi setiap penyewaan baru.

SOP Covid19 SOP Covid19

SOP Covid19

Cara Buat Tempahan Kereta Sewa KL

Tempahan kini lebih mudah dan menjimatkan masa dengan hanya klik di website rasmi Sewa Kereta di Kuala Lumpur . Anda boleh membuat pilihan kenderaan mengikut hari, masa dan kenderaan pilihan anda! Say YES to paperless!

 • Pilih Tarikh & Masa
 • Pilih Kenderaan
 • Pilih Add On
 • Masukkan detail penyewa
 • Buat Pembayaran.
  Sewa Kereta Cyberjaya
 • Pengambilan kereta.

Penghantaran Kereta Ke Tempat Anda

Kami menawarkan perkhidmatan penghantaran ke pintu rumah anda mengikut terma dan syarat. Namun, tiada penghantaran dibuat sekiranya tarikh atau masa yang ditempah adalah ‘peak hour’ atau ‘peak season’.

 • Pejabat Mkaz Car Rental
 • Bandaraya Kuala Lumpur
 • Klcc
 • Ampang
 • Cheras
 • Putrajaya Sentral
 • Klia dan Klia2
 • Penghantaran kereta ke rumah anda juga disediakan (mengikut terma dan syarat)

Sewa Kereta Kl

Terma & syarat penghantaran kereta adalah seperti yang berkenaan:

 1. Penghantaran disediakan pada waktu pejabat sahaja. Tiada penghantaran disediakan sewaktu “peak hour”.
 2. Caj penghantaran kereta ini perlu dibuat bersama pembayaran sewa kereta semasa pelanggan membuat tempahan di website.

Deposit

Tiada deposit diperlukan. Tertakluk terma dan syarat.

Diskaun Istimewa Buat Anda !

Hubungi KLIA Kereta Sewa segera untuk dapatkan harga istimewa anda

Website : www.mkazcarrental.com

Facebook : KL Kereta Sewa

Instagram : Kereta Sewa KL

“KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI”

 

 

Share this post

car rental malaysia

Get Promo Code

On Your First Booking

Get Promo Code

on your First Booking