loader image
Kereta Sewa Subang

Kereta Sewa Subang – Pandu Kereta dengan Harga Bergaya!

MKAZ Car Rental merupakan syarikat yang menyediakan perkhidmatan Kereta Sewa Subang kepada semua warga Subang, Subang Jaya, Subang Bestari, sekitar Selangor dan sekitar Lembah Klang. Oleh itu, syarikat kami telah berkembang pesat dari masa ke semasa sehingga ke tahun ini dan telah menambah baik mutu perkhidmatan bagi memberikan servis terbaik kepada pelanggan-pelanggan kami.

Anda juga boleh layari Mkaz Car Rental di Kereta Sewa Murah area Subang bagi mendapatkan maklumat lanjut mengenai syarikat dan perkhidmatan yang kami sediakan.

Kelebihan Sewa Kereta Subang

Kereta Sewa Kampung Melayu Subang

 

Melalui perkhidmatan  Kereta Sewa Subang Murah anda dapat menikmati pelbagai kelebihan yang memudahkan perjalanan anda. Dari melawat tempat-tempat terkenal hingga bersiar-siar untuk membeli-belah atau menikmati hidangan di restoran dengan pemandangan indah, kami menyediakan pengalaman perjalanan yang fleksibel dan menjimatkan.

Dengan kereta sewa kami yang menanti anda di lapangan terbang atau stesen kereta api, pengalaman perjalanan anda menjadi lebih fleksibel. Lebih-lebih lagi, anda dapat menjimatkan perbelanjaan perjalanan dengan harga sewa yang murah dan berpatutan daripada syarikat kami. Kami turut menawarkan pelbagai kelebihan seperti tiada “security deposit,” jarak perjalanan tanpa had, diskaun untuk tempoh sewaan yang panjang, penghantaran kereta ke lokasi anda, dan banyak lagi.

Kualiti kereta baru kami dijaga dengan baik, bersih, dan sentiasa disanitasi. Pembayaran menggunakan kad debit dan kredit diterima untuk keselesaan anda. Jadi, nikmatilah perjalanan anda dengan aman dan selesa bersama Kereta Sewa Subang.

Jenis Kenderaan

Sewa Kereta Subang Airport

Perkhidmatan Kereta Sewa Subang didatangkan dengan transmisi automatik sahaja bagi model kereta seperti:

 1.  Sewa Kereta Axia
 2. Kereta Sewa Myvi
 3. Kereta Sewa Saga
 4. Sewa Kereta Bezza
 5. Kereta Sewa Alza
 6. Sewa Kereta Exora
 7. Sewa Vios
 8. Kereta Sewa Starex
 9. Sewa Kereta Vellfire
 10. Sewa4×4
 11. Sewa X70

Kawasan Liputan Kereta Sewa Subang

Kawasan Penghantaran Kereta Sewa Subang Airport meliputi kawasan Lembah Klang Seperti:

Pelanggan Kereta Sewa Subang Jaya 

Kereta Sewa Subang

Dengan lebih daripada 8 tahun pengalaman dalam industri, kami telah memberikan perkhidmatan kepada lebih daripada 10,000 pelanggan yang kesemuanya menyatakan kepuasan dengan perkhidmatan Kereta Sewa Murah di Subang. Untuk keterangan lebih lanjut, layari web rasmi kami untuk lihat semakan dan maklum balas.

Testimoni Kereta Sewa Subang

Selain itu, dalam memberi khidmat nasihat mengenai Sewa Kereta Murah Subang Jaya kepada pelanggan kami, kami memberi tumpuan kepada perkhidmatan mesra pelanggan agar pelanggan berasa selesa dan yakin. Kepercayaan pelanggan sangat dihargai oleh kami.

Waktu Operasi 

 

Waktu operasi kami dari 9 pagi hingga 5 petang, Isnin hingga Ahad. Sila buat temujanji atau tempah kereta menerusi laman web Kereta Sewa Subang sebelum datang.

Pejabat kami tutup untuk Solat Jumaat dari 12:30 tengah hari hingga 2 petang setiap Jumaat. Urusan pengambilan dan pemulangan kereta akan berhenti sementara dan dilanjutkan selepas waktu tersebut.

Terima kasih atas kerjasama anda. Sila hubungi kami untuk sebarang pertanyaan atau temujanji.

Cara Membuat Tempahan Kereta Sewa Subang 

Melalui laman web kami, tempahan kini lebih mudah dan menjimatkan masa dengan hanya klik di website rasmi Sewa Kereta Murah di Subang Jaya. Anda boleh membuat pilihan kenderaan mengikut hari, masa dan kenderaan pilihan anda! Say YES to paperless!

 • Pilih Tarikh & Masa.
 • Pilih Kenderaan.
 • Pilih ‘Add On’.
 • Masukkan detail penyewa.
 • Buat pembayaran.
 • Pengambilan kereta.

Diskaun Istimewa Buat Anda !

Hubungi Sewa Kereta Subang segera untuk dapatkan harga istimewa anda

Website : Kereta Sewa Subang

Facebook : Kereta Sewa Subang

Instagram : Sewa Kereta Subang

Carousell : Sewa Kereta Murah Subang

Linktree : Kereta Sewa di Subang

Location : Sewa Kereta Subang Skypark

“KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN”

Share this post

Get Promo Code

On Your First Booking

Get Promo Code

on your First Booking