loader image
Kereta Sewa Seri Kembangan

Kereta Sewa Seri Kembangan – Myvi Serendah RM75 Sehari

Mkaz Car Rental merupakan syarikat yang menyediakan perkhidmatan Kereta Sewa Seri Kembangan kepada semua warga Taman Equine dan Seri Kembangan. Kami merupakan salah satu syarikat yang berlesen dalam penyediaan perkhidmatan Sewa Kereta Murah Seri Kembangan. 

Syarikat kami telah berkembang pesat dari masa ke semasa sehingga ke tahun ini dan telah menambah baik mutu perkhidmatan bagi memberikan servis terbaik kepada pelanggan-pelanggan kami. Anda juga boleh layari Mkaz Car Rental di Kereta Sewa Taman Equine Seri Kembangan bagi mendapatkan maklumat lanjut mengenai syarikat dan perkhidmatan yang kami sediakan.

Jenis Kenderaan Kereta Sewa Seri Kembangan

Kereta Sewa Area Seri Kembangan

Perkhidmatan Kereta Sewa Murah Seri Kembangan ini didatangkan dengan transmisi automatik sahaja bagi model kereta seperti Sewa 4×4, Sewa Kereta Vellfire, Kereta Sewa Starex, Kereta Sewa Vios, Kereta Sewa Exora, Sewa Alphard, Kereta Sewa Alza, Kereta Sewa Bezza, Kereta Sewa Saga, Kereta Sewa Myvi, Kereta Sewa Axia, Sewa Proton X70.

Kelebihan Kami

Kereta Sewa Taman Equine Seri Kembangan

Dengan menempah kereta sewa, ianya membolehkan anda mengunjungi tempat-tempat ‘famous’, beli belah atau menikmati makanan di restoran dengan pemandangan yang terindah, yang kadang kala mustahil kalau nak menaiki teksi atau bas. Malah, tiada yang lebih baik daripada kereta sewa yang menanti anda di pintu keluar lapangan terbang atau di stesen keretapi. Tentunya banyak kos perjalanan yang boleh dijimatkan dengan menempah kereta sewa. Kerana itu, Kereta Sewa Seri Kembangan menawarkan:

 1. Harga Murah dan berpatutan
 2. Tiada “security deposit”
 3. Unlimited Milage
 4. Diskaun untuk sewaan yang lama
 5. Penghantaran kereta ke tempat anda
 6. Kebanyakan kereta baru
 7. Penyelenggaraan kereta di jaga
 8. Kereta bersih dan disanitasi
 9. Kami terima “debit and credit card”

Waktu Operasi Kereta Sewa Seri Kembangan

Waktu operasi kami adalah dari 9 pagi hingga 5.00 petang dan hanya boleh membenarkan pelanggan dengan temu janji atau tempahan di laman web untuk berada di premis kami. Harap maklum bahawa pejabat kami ditutup untuk Solat Jumaat pada setiap Jumaat dari jam 12.30 tengah hari hingga 2 petang. Sebarang pengambilan atau pemulangan akan disambung semula selepas waktu tersebut.

Untuk lapangan terbang KLIA dan KLIA2, kami telah melanjutkan operasi kami dari 9 pagi hingga 1.30 pagi.

Kawasan Penghantaran

Kereta Sewa Murah Seri kembangan

Kawasan Penghantaran Sewa Kereta Seri Kembangan Meliputi Lembah klang, dan Taman Equine Seperti Sewa Kereta Kuala Lumpur, Kereta Sewa Dengkil, Kereta Sewa Salak TinggiKereta Sewa Putrajaya, Kereta Sewa Klia2, Sewa Kereta Klia, Sewa Kereta Sepang, Sewa Kereta Nilai, Kereta Sewa Subang, Sewa Kereta Bangi, Kereta Sewa Kajang, Kereta Sewa Puchong Kereta Sewa Di Cyberjaya,  dan Kereta Sewa Serdang.

Lokasi Pejabat

Mkaz Car Rental beroperasi di alamat berikut:

Nama: Kereta Sewa Seri KembanganMkaz Car Rental

Waze: Kereta Sewa Kembangan

Cara Buat Tempahan

Tempahan kini lebih mudah dan menjimatkan masa dengan hanya klik di website rasmi Sewa Kereta Seri Kembangan . Anda boleh membuat pilihan kenderaan mengikut hari, masa dan kenderaan pilihan anda! Say YES to paperless!

 • Masukkan Tarikh & Masa
 • Pilih Kenderaan
 • Add On
 • Masukkan detail penyewa
 • Buat Pembayaran
  Sewa Kereta Cyberjaya
 • Pengambilan kereta

 

Dapatkan Promosi Tempahan Kali Pertama !

Hubungi Kereta Sewa Murah Seri Kembangan segera untuk dapatkan harga istimewa anda

Website : Sewa Kereta Seri Kembangan

Facebook : Kereta Sewa Seri Kembangan

Instagram : Kereta Sewa Taman Equine Seri Kembangan

“THE BEST CARS. AT THE LOWEST RATE”

Share this post

car rental malaysia

Get Promo Code

On Your First Booking

Get Promo Code

on your First Booking