loader image
Harga Kereta Sewa Serdang

Kereta Sewa Serdang – Promosi Tempahan Kali Pertama

Kereta Sewa Serdang merupakan syarikat yang menyediakan perkhidmatan Sewa Kereta di Serdang kepada semua warga serdang dan lembah klang. Oleh itu, syarikat kami telah berkembang pesat dari masa ke semasa sehingga ke tahun ini dan telah menambah baik mutu perkhidmatan bagi memberikan servis terbaik kepada pelanggan-pelanggan kami.

Anda juga boleh layari Mkaz Car Rental di Kereta Sewa UPM Serdang bagi mendapatkan maklumat lanjut mengenai syarikat dan perkhidmatan yang kami sediakan.

Testimoni Kereta Sewa Serdang

Kami berpengalaman lebih 10 tahun di dalam perniagaan ini dan memberi khidmat servis kepada lebih 10,000 pelanggan yang menggunakan perkhidmatan Kereta Sewa area Serdang dan rata-rata mereka berpuas hati dengan servis yang diberikan. Pelanggan kami juga terdiri dari keluarga, pelancong dalam dan luar negara, syarikat korporat dan badan-badan kerajaan.

Sewa Kereta Murah Serdang

Oleh itu, Dalam memberi khidmat nasihat berkenaan Sewa Kereta Serdang kepada para pelanggan, kami amat mementingkan perkhidmatan mesra pelanggan supaya pelanggan berasa selesa dan tidak ragu-ragu. Kepercayaan pelanggan amat kami hargai.

Jenis Kenderaan

 

Kereta Sewa Serdang

Perkhidmatan Kereta Sewa Murah Serdang ini didatangkan dengan transmisi automatik sahaja bagi model kereta seperti Sewa 4×4, Sewa Kereta Vellfire, Kereta Sewa Starex, Kereta Sewa Vios, Kereta Sewa Exora, Kereta Sewa Alza, Sewa Kereta Alphard, Kereta Sewa Bezza, Kereta Sewa Saga, Kereta Sewa Myvi, Kereta Sewa Axia, Sewa Proton X70.

Kelebihan Mkaz Car Rental

Anda pasti menginginkan percutian atau perjalanan yang tenang dan mendamaikan. Semasa menikmati percutian anda, anda tidak perlu pening kepala tentang harga teksi, jadual perjalanan yang padat atau letih menunggu di hentian bas. Bercuti ni- kita hanya nak meneroka dan menikmati masa yang ada.

Dengan menempah kereta sewa, ianya membolehkan anda mengunjungi tempat-tempat ‘famous’, beli belah atau menikmati makanan di restoran dengan pemandangan yang terindah, yang kadang kala mustahil kalau nak menaiki teksi atau bas. Malah, tiada yang lebih baik daripada kereta sewa yang menanti anda di pintu keluar lapangan terbang atau di stesen keretapi. Tentunya banyak kos perjalanan yang boleh dijimatkan dengan menempah kereta sewa. Kerana itu, Kereta Sewa Serdang menawarkan:

 1. Harga Murah dan berpatutan
 2. Tiada “security deposit”
 3. Unlimited Milage
 4. Diskaun untuk sewaan yang lama
 5. Penghantaran kereta ke tempat anda
 6. Kebanyakan kereta baru
 7. Penyelenggaraan kereta di jaga
 8. Kereta bersih dan disanitasi

Kawasan Liputan Kereta Sewa Serdang

Kawasan Penghantaran Sewa Kereta Serdang Meliputi Lembah klang Dan Serdang Seperti Sewa Kereta Kuala Lumpur, Kereta Sewa Dengkil, Kereta Sewa Putrajaya, Kereta Sewa Klia2, Sewa Kereta Klia, Sewa Kereta Sepang, Kereta Sewa Subang, Sewa Kereta Bangi, Kereta Sewa Cheras, Kereta Sewa Kajang, Kereta Sewa Nilai, Kereta Sewa Puchong, Kereta Sewa Seri Kembangan dan Kereta Sewa Di Cyberjaya.

Cara Membuat Tempahan 

 

Kereta sewa Serdang Upm

Tempahan kini lebih mudah dan menjimatkan masa dengan hanya klik di website rasmi Sewa Kereta Murah Serdang. Anda boleh membuat pilihan kenderaan mengikut hari, masa dan kenderaan pilihan anda! 

 • Pilih Tarikh & Masa
 • Pilih Kenderaan
 • Pilih Add On
 • Masukkan detail penyewa
 • Buat Pembayaran
 • Pengambilan kereta.

 

Diskaun Istimewa Buat Anda !

Hubungi Sewa Kereta Serdang segera untuk dapatkan harga istimewa anda

Website : Kereta Sewa Serdang

Facebook : Kereta Sewa Serdang

Instagram : Sewa Kereta Serdang

“KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI”

 

harga kereta sewa serdang upm, kereta sewa serdang upm, sewa kereta murah serdang, sewa kereta sebulan serdang, kereta sewa sri serdang, sewa kereta murah di serdang, cari kereta sewa area serdang, kereta sewa area serdang, sewa kereta axia serdang, sewa kereta alza serdang, kereta sewa bulanan serdang, kereta sewa bandar baru serdang, kereta sewa bulanan murah serdang, van sewa di serdang, kereta sewa di serdang selangor, kereta sewa desa serdang, harga sewa kereta serdang, sewa kereta serdang, sewa kereta sri serdang, kereta sewa kawasan serdang, kereta sewa murah seri kembangan serdang, kereta sewa murah serdang, sewa kereta serdang mpv, kereta sewa myvi serdang, sewa van murah serdang, kereta sewa starex serdang, kereta sewa seri serdang

 

 

Share this post

Get Promo Code

On Your First Booking

Get Promo Code

on your First Booking